Jak se vyhnout kritickým chybám při výběru čerpadla a domácí vodárny

Nákupní rádce

Čerpací jímky HCP nabízíme v provedení bez čerpadla (vhodné typy jsou uvedeny na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ) nebo osazena ponorným čerpadlem HCP (jeho parametry jsou uvedeny buď v naší nabídce kalových čerpadel nebo po kliknutí na typ čerpadla na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ).
Výběr čerpací jímky HCP (přečerpávacího zařízení na splašky) doporučujeme provést v případě, že je součástí dodávky zařízení ponorné čerpadlo, podle jeho provozního bodu (požadovaný průtok při dopravní výšce odpovídající Vašemu zapojení).

Klikněte zde pro více informací

Čerpací jímka HCP 1100E E32A11 BF-05UNF, 230 V

S ponorným kalovým čerpadlem BF-05UNF s průchodností 35 mm s integrovaným plovákem a pochůzným poklopem.

1975
Cena: 42 147 Kč  s DPH 34 832 Kč  bez DPH
Odložená platba Twisto Možnost odložení zaplacení
zboží až o 30 dnů
Množství: ks
Doprava:
viz stránka DOPRAVA

Kalkulace bude probíhat na základě hmotnosti a vzdálenosti
Dostupnost: Skladem
Kód zboží: E32A11
Hmotnost: 92 kg
Vyrábí: Logo_hcp
Popis produktu
Parametry
Videoprůvodce

Popis produktu

Použití:
- Přečerpávání splaškových odpadních vod v případech, kde není možné gravitační připojení odpadní vody na veřejnou kanalizační síť.
- Svádění odpadních a drenážních vod z odlehlých míst, jako jsou např. samostatně stojící obytné budovy a sídlištní celky, průmyslové a chemické provozovny, rekreační střediska.

Technické informace:
Nejdůležitější údaje jsou uvedeny na kartě PARAMETRY. Další informace získáte kliknutím na odkaz na PROSPEKT, NÁVOD a NÁKRES (CAD).
Čerpací jímka HCP (dle ČSN EN 476) je osazená ponorným kalovým čerpadlem HCP BF-05UNF s integrovaným plovákem.
Čerpadlo je ukotveno na spouštěcím zařízení, které umožňuje vytažení čerpadla na kontrolu a servis bez demontáže a vstupu do jímky!
Nátok DN 150. Připojovací rozměr výtlak čerpadla G2".
Výška jímky 2 m, max. průměr 1,1 m, průměr krku 0,6 m a výška krku 0,5 m.
Parametry čerpací jímky se odvíjí podle instalovaného čerpadla, které najdete v naší nabídce na Kalová čerpadla ponorná nebo na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ. Na tomto odkazu jsou uvedeny i jeho parametry a další podrobné informace.
Absolutně vodotěsná, plně vybavená malá čerpací stanice, která je vybavena kulovou zpětnou klapkou, uzavíracím a proplachovacím ventilem (kompletní vybavení – nejsou nutné žádné dodatečné úpravy).
Materiál jímky polyetylén PEHD = záruka mimořádné chemické a mechanické odolnosti a dlouhé životnosti.
Jednoduchá samonosná konstrukce - jímky není nutné obetonovat (s výjimkou nízké hladiny spodních vod).
Nízká hmotnost, snadná přeprava a montáž.
Servis po celé ČR.
Cena čerpací jímky je uvedena s čerpadlem HCP BF-05UNF a s pochůzným poklopem s nosností 200 kg.

Rozsah dodávky přečerpávací jimky je v rozsahu uvedeném v prospektu, součástí není:
- Havarijní plovák včetně instalace (příplatek cca 3 000 Kč bez DPH).

Pokyny pro objednání
Přečerpávací jímka se kompletuje až na základě Vaší objednávky. V ní je nutné uvést umístění přítoku (úhel ve stupních) vzhledem k výtlaku čerpadla. Polohu nelze volit libovolně, ale pouze hodnoty uvedené v dokumentaci vybrané jímky. U provedení uvedeném na následujícím obrázku je tedy možné zvolit umístění 30°, 120°, 240° (standardní provedení), 300° a 330°.




Pro správné umístění vtoku do jímky je proto nutné při objednání uvést do poznámky objednávky úhel připojení podle situace na stavbě. Standardní úhel připojení vtoku je 240°, viz obrázek. Pokud není v objednávce specifikována poloha hrdla, bude dodáno standardní provedení, tj. 240° uvedené na obrázku.
Chcete-li si osazení (navrtání) vtoku do jímky provést sami až při její montáži, je tuto skutečnost nutné uvést v poznámce objednávky. V tomto případě Vám bude samostatně dodáno hrdlo a manžeta vtoku.
Vzhledem k tomu, že zařízení je kompletováno podle upřesnění zákazníka, je možná forma úhrady pouze předem zálohovou fakturou. V případě zrušení objednávky je třeba počítat se stornopoplatkem.
Klíč k objednávání je uveden na následujícím obrázku.
Pokud se Vám obrázky zobrazují se špatným rozlišením, klikněte si na odkaz PROSPEKT umístěný v části TECHNICKÉ INFORMACE.

U tzv. centrických jímek (poklop je při pohledu shora situován uprostřed jímky) jsou možné tři polohy přítoku - A, B (standardní) a C (výšky jsou uvedeny v dokumentaci). Pokud v poznámce objednávky není uveden požadavek na provedení "A" nebo "C", bude dodáno standardní provedení "B".

Parametry

Napětí: 230 V
Průtok max.: 19.20 m3/hod.
Dopravní výška max.: 9.50 m
Teplota čerpaného média max.: 40 °C
Rozměry - délka: 1.10 m
Rozměry - šířka: 1.10 m
Rozměry - výška: 2 m
Připojení vany: Ano
Připojení sprchy: Ano
Připojení umyvadla: Ano
Připojení bidetu: Ano
Čerpání kondenzátu: Ne
Hmotnost: 92 kg
Záruka: 24 měsíce


Příslušenství

Příslušenství

Kalové čerpadlo HCP 80ASN23,7, 400 V + hadice B75

Nerezové provedení, čerpání kapalin s abrazivními látkami, max. velikost nečistot 11 mm. Průtok 0 až 72 m3/hod., dopravní výška 29 až 2 m. Dříve AS35

Cena: 37 641 Kč  s DPH 31 108 Kč  bez DPH

Kalové čerpadlo HCP BF-05UNF, 230 V, plovák

Nerezové provedení, vírové oběžné kolo, max. velikost nečistot 35 mm. Průtok 0 až 19,2 m3/hod., dopravní výška 9,5 až 2,5 m.

Cena: 7 174 Kč  s DPH 5 929 Kč  bez DPH
Dotaz na zboží

Dotaz na zboží "Čerpací jímka HCP 1100E E32A11 BF-05UNF, 230 V"