Jak se vyhnout kritickým chybám při výběru čerpadla a domácí vodárny

Nákupní rádce

Dehydratační jednotky jsou vhodné pro gravitační odvodnění dobře filtrovatelných kalů a suspenzí s menší produkcí.
Filtrát odtéká armaturou umístěnou nade dnem plastové nádoby, na kterou je možno uchytit hadici.
Vyberte si dehydratační jednotku v požadovaném provedení pro vysypání vrchem nebo spodem.
Na kartě PŘÍSLUŠENSTVÍ si k dehydratační jednotce můžete objednat vhodné filtrační vložky na jedno použití.

Klikněte zde pro více informací

Dehydratační jednotka

Pro gravitační odvodňování kalů

934
Doprava:
ZDARMA
Popis produktu

Popis produktu

Dehydratační jednotka se skládá z plastové nádoby (popelnice) opatřené šroubením nebo bajonetovou spojkou na připojení hadice a nerezového koše ve tvaru kvádru se stojánkem, do kterého se vkládá filtrační vložka na jedno použití (rukávový filtr). Do zařízení se napustí voda s kalem až po kraj. Voda (filtrát) postupně odtéká a průběžně se dopouští nová voda s kalem. Po zaplnění objemu filtru se nechá odtéci voda, koš se vyjme a kal i s filtrační vložkou se vyklopí (standardní provedení). Do koše se dá nová vložka a zařízení je připraveno k provozu.
Optimální počet je 2 ks, přesný počet se určí podle velikosti produkce kalu a jeho filtračních vlastností. Při použití filtračních vložek na jedno použití odpadne nepříjemná práce s odstraňováním kalu z filtru a jeho praním nebo jiným čištěním před novým použitím (jinak dojde k jeho „zalepení“, což se projeví ve výrazném snížení výkonu filtrace - prodloužením doby odvodňování).
Dehydratační jednotka 240 l (objem nádoby plastové popelnice):*
a) Objem dehydratačního koše - 130 l (koš je vysýpací vrchem - standard)
b) Objem dehydratačního koše - 130 l (koš s úchyty pro mechanizované zvedání zpevněný a s vyklápěcím dnem pro vysypávání kalů spodem).

Pozn.* Koš s vysýpáním spodem se zavěsí na vysokozdvih nebo jiné zvedací zařízení (kočka, vrátek), pomocí šroubového otevíracího mechanizmu se otevře dno a odvodněný kal včetně filtrační vložky se vysype spodem. Koš je zpevněný, je vyroben z jeklu a děrovaného plechu (standart je z kulatiny a pletiva).

dehydr_jednotka3.JPG

dehydr_jednotka2.JPG

Dotaz na zboží

Dotaz na zboží "Dehydratační jednotka"